Livsmedel & Jordbruk

Stärk livsmedelssäkerheten och minska lukter med naturlig och kemikaliefri luftrening.

Image Description

Patogener, luftkvalitet och lukter påverkar säkerheten i livsmedelsproduktionen

De kemiska maskeringsmedel som vanligtvis sprutas utanför dessa anläggningar har ingen inverkan på lukter som anställda möter inuti och de har begränsad effektivitet för närliggande samhällen eftersom de snabbt späds ut av rådande väderförhållanden.

Problem för både personalen och kringliggande samhällen

Bearbetningsanläggningar för livsmedel och drycker är också sårbara för pandemier och löper ständig risk för mikrobiella infektioner och mögel som kan påverka livsmedelssäkerheten.

Image Description
E. coli

Image Description
Salmonella Enterica

Image Description
PRRS

Image Description
Listeria Monocytogenes

Image Description
Influensa (H1N1)

Rena luften och ytorna med Pyure för att skydda livsmedelsprodukter och jordbruksarbetare

Pyures lösningar är ett komplement till befintliga sanitetsmetoder och kan hjälpa till att hantera utmaningar inom jordbruk och livsmedel. Vår hydroxylteknik desinficerar och renar luften samt dödar patogener på hårda ytor och porösa material.

Läs mer
Eliminera starka lukter

Pyure tar bort lukter vid källan utan att konsumera eller avge kemikalier och tillhandahåller övervakning och data dygnet runt, alla dagar för att demonstrera luktkontroll.

Säker för användning i alla utrymmen

Pyure-lösningar skadar inte växter, djur eller människor.

Patogenskydd

Pyure-produkter är den enda lösningen med förmågan att döda aerosoliserade virus, bakterier och mögel och att även döda dessa patogener på ytor.

Luftrenare för livsmedels- och jordbruksproduktion

Pyures lösningar är ett komplement till befintliga sanitetsmetoder och kan hjälpa till att hantera utmaningar inom mat och jordbruk. Vår hydroxylteknik desinficerar och renar luften samt dödar patogener på hårda ytor och porösa material.