Stärk livsmedelssäkerheten och minska lukter med naturlig och kemikaliefri luftrening.
De kemiska maskeringsmedel som vanligtvis sprutas utanför dessa anläggningar har ingen inverkan på lukter som anställda möter inuti och de har begränsad effektivitet för närliggande samhällen eftersom de snabbt späds ut av rådande väderförhållanden.
Problem för både personalen och kringliggande samhällen
Bearbetningsanläggningar för livsmedel och drycker är också sårbara för pandemier och löper ständig risk för mikrobiella infektioner och mögel som kan påverka livsmedelssäkerheten.
Pyures lösningar är ett komplement till befintliga sanitetsmetoder och kan hjälpa till att hantera utmaningar inom jordbruk och livsmedel. Vår hydroxylteknik desinficerar och renar luften samt dödar patogener på hårda ytor och porösa material.
Pyure tar bort lukter vid källan utan att konsumera eller avge kemikalier och tillhandahåller övervakning och data dygnet runt, alla dagar för att demonstrera luktkontroll.
Pyure-lösningar skadar inte växter, djur eller människor.
Pyure-produkter är den enda lösningen med förmågan att döda aerosoliserade virus, bakterier och mögel och att även döda dessa patogener på ytor.
Luftrenare för livsmedels- och jordbruksproduktion
Pyures lösningar är ett komplement till befintliga sanitetsmetoder och kan hjälpa till att hantera utmaningar inom mat och jordbruk. Vår hydroxylteknik desinficerar och renar luften samt dödar patogener på hårda ytor och porösa material.